Kutha Tanjung Balai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kutha Tanjung Balai
Lambang Kutha Tanjung Balai.JPG
Lambang Kutha Tanjung Balai
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Tanjung Balai.jpg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

58 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

5 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 125.000 (?)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Tanjung Balai iku salah siji kutha ing Provinsi Sumatra Lor. Jembar wewengkon kutha iki ± 58 km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Tanjung Balai ketata saking 5 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Datuk Bandar
  2. Tanjung Balai Kidul
  3. Tanjung Balai Lor
  4. Teluk Nibung
  5. Sei Tualang Raso

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]