Tanah Abang, Muara Enim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tanah Abang, Muara Enim
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Muara Enim {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Tanah Abang iku kacamatan ing kabupatèn Muara Enim, Sumatra Selatan.

Kabupatèn Muara Enim