Taman Yoyogi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Taman Yoyogi
Fountain Yoyogipark.JPG
LocationShibuya, Tokyo, Jepang
Coordinates35°40′19″N 139°41′52″E / 35.671975°N 139.69768536°E / 35.671975; 139.69768536
Area54.1 ha (134 acres)
Created1967

Taman Yoyogi (代々木公園 Yoyogi kōen?) yaiku taman ing Yoyogikamizonocho, Shibuya, Tokyo, Jepang, dununge jejer karo Stasiyun Harajuku and Kuil Meiji.

Taman iki dadi tujuan populer ing Tokyo. Ing dina Minggu, rame banget nalika digunakake minangka papan kanggo para penggemar musik rock Jepang, juggler, komedian, seni bela diri klub, cosplayer lan subkultur lan klompok hobi liyane.[1] Ing musim semi, ewonan wong ngunjungi taman kasebut kanggo nikmati sakura sajrone hanami. Taman lanskap kasebut duwe area piknik, jalur sepédhah, penyewaan siklus lan lapangan ulahraga umum.[2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Roman A. Cybriwsky (1 February 2011). Historical Dictionary of Tokyo. Scarecrow Press. p. 275. ISBN 978-0-8108-7238-7. Dibukak ing 3 December 2012.
  2. "Profile of the basketball court at Yoyogi Park".