Taman Nasional Ise-Shima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taman Nasional Ise-Shima
伊勢志摩国立公園
IUCN kategori II (taman nasional)
Ago Bay Sunset.jpg
Pernah Honshū, Jepang
Kutha cedhak dhéwé Ise, Mie
Koordhinat 34°27′18″N 136°43′33″E / 34.45500°N 136.72583°E / 34.45500; 136.72583Koordhinat: 34°27′18″N 136°43′33″E / 34.45500°N 136.72583°E / 34.45500; 136.72583
Laladan 555.49 km2 (214.48 sq mi)
Dikukuhaké November 20, 1946[1]

Ise-Shima National Park (伊勢志摩国立公園 Ise-Shima Kokuritsu Kōen?) yaiku taman nasional ing Prefektur Mie, Jepang. Ing kono akeh pulo-pulo kang kasebar ing teluk lan nduweni pesisir sing endah. Interiore berbukit kanthi puncak tertinggi ana ing Gunung Asama-ga-take (555 meters (1,821 ft)).[2][3]

Daerah alam[besut | besut sumber]

situs budhaya[besut | besut sumber]

Munisipalitas sing pareg[besut | besut sumber]

uga deleng[besut | besut sumber]

rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Ise-Shima National Park". Ministry of the Environment. Dijupuk 11 April 2011. 
  2. "Ise-Shima National Park". National Parks Foundation. Dijupuk 11 April 2011. 
  3. "Introducing places of interest: Ise-Shima National Park". Ministry of the Environment. Dijupuk 11 April 2011. 
  4. "Basic information". Ministry of the Environment. Dijupuk 11 April 2011. 
  5. "Ise-Shima National Park". Mie Prefecture. Dijupuk 3 February 2012. 

link jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:National parks of Japan