Tala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tala tawon

Tala tawon ya iku kumpulan saka bolongan segi-enem papan tawon nyusuh lan nyelehake larvane, uga nyimpen madu lan polen. Tala tawon saka tawon undhuhan digawé saka lilin, lan bis akagunakake dadi malam kanggo mbathik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tala&oldid=982965"