Tala

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tala tawon

Tala tawon ya iku kumpulan saka bolongan segi-enem papan tawon nyusuh lan nyelehake larvane, uga nyimpen madu lan polen. Tala tawon saka tawon undhuhan digawé saka lilin, lan bis akagunakake dadi malam kanggo mbathik.