Tajine

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tajine
ZnuTjn2a.jpg
A vegetable tajine dish as served in a London restaurant
Jeneng liyanéTagine
JinisStew or casserole
Panggonan asalMorocco, Algeria, Tunisia, Libya
Tlatah utawa prajaNorth Africa
Buku masakan: Tajine  Médhia: Tajine

Tajine utawa tagine minangka salah sawijining olahan saka Berber sing dijenengi miturut pot tanah sing dimasak. [1] Uga diarani maraq utawa marqa .

Patung Tajine ing Safi, Maroko
Tunisia tajine

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "GEO".