Suraprabhawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dyah Suraprabhawa iku raja Majapait sing maréntah taun 1466-1474, kathi sesebutan Sri Adi Suraprabhawa Singhawikramawardhana Giripati Pasutabhupati Ketubhuta. Tokoh iki idhèntik karo Bhre Pandansalas sajeroning Pararaton sing jumeneng nata ing taun 1466.


Didhisiki déning:
Girishawardhana
{{{jabatan}}}
1466—1474
Diganti déning:
Bhre Kertabhumi