Girishawardhana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Girishawardhana Dyah Suryawikrama iku raja Majapait sing maréntah taun 1456-1466. Oanjenengané dianggep idhèntik karo Bhra Hyang Purwawisesa sajeroning kitab Pararaton.

Kapustakan[besut | besut sumber]

  • M.C. Ricklefs. 1991. Sajarah Indonesia Modern (pertalan). Yogyakarta: Gadjah Mada University Press
  • Poesponegoro, M.D., Notosusanto, N. (editor utama). Sajarah Nasional Indonésia. Edisi ke-4. Jilid II. Jakarta: Balai Pustaka, 1990.


Didhisiki déning:
Rajasawardhana
{{{jabatan}}}
1456—1466
Diganti déning:
Suraprabhawa