Stephenie Meyer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Stephenie Meyer[besut | besut sumber]

Stephenie Morgan Meyer (lair ing Hartford, Connecticut, Amérika Sarékat, 24 Dhésèmber 1973) ya iku salah sawijining panyerat novèl Amérika Sarékat. Salah sawijining karyané ya iku Twilight series, Twilight, New Moon, Eclipse, lan Breaking Dawn. Twilight, New Moon lan Eclipse wis digawé filemé, sing Breaking Dawn digawé rong filem, pérangan sepisan ing november 2011, lan pérangan loro ing November 2012. Ana manèh novèl kang wis digawé ya iku Midnight Sun, Twilight kang sudut pandhangé saka Edward Cullen [1]

Pakaryan[besut | besut sumber]

Stephenie Meyer novèl seri Twiligt Saga utawa saliyané Twilight. Wiwitané gawé carita Twilight, dhèwèké mimpi yèn ana wong wadon kang nyadhung trésna marang vampir. Pakaryané:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Twilight New Moon

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ Meyer.htm(dipunundhuh tanggal 1 November 2012