Stabat, Langkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stabat, Langkat
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri12.05.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Langkat {{{nama dati2}}}]]

Stabat iku kacamatan ing Kabupatèn Langkat Propinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Langkat