Sri Wahyuni Agustiani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sri Wahyuni Agustiani
Sri Wahyuni Agustiani (2016).jpg
Pratélan pribadi
Bangsa  Indonésia
Lair (1994-08-13) 13 Agustus 1994 (umur 24)
Bandhung, Jawa Kulon

Sri Wahyuni Agustiani (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 13 Agustus 1994; umur 24 taun) iku sawijining atlit angkat wesi Indonésia.[1]

Nalika ing Asian Games 2014, dhèwèké bisa menangaké medali pirak ing kategori 48 kg, ngangkat total beban 187 kg.[2][3] Nalika Olimpiade Rio 2016, dhèwèké menangaké medali kapisan kanggo kontingen Indonésia, kanthi olèh medali pirak ing kategori 48 kg, ngangkat gunggungé 192 kg.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Weightlifting Database Agustiani Sri Wahyuni". 
  2. "Indian lifters fail to impress at Asiad". Business Standard. 20 September 2014. 
  3. "Indian weightlifters off to disappointing start at Asiad". Diligent Media Corporation Ltd. 20 September 2014.