Spring Breakers

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Spring Breakers nggih punika filem saking Amerika Serikat ingkang kadamel taun 2013. Filem punika dipunarahaken déning Harmony Korine, adhedhasar saking skénario anggitanipun Harmony Korine. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Charles-Marie Anthonioz, JordanGertner, Chris Hanley, lan David Zander. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, lan James Franco, Spring Breakers dipun babar ing surya 5 Maret 2013 déning Muse Entertainment Division Filem, nanging sadèrèngipun kagiyaraken wonten adicara festival film ing surya 4 September 2012.[1][2]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Bebungah[besut | besut sumber]


Pratélan bebungah lan nominasi
Wanci seremoni Grup Kategori Panampi Kasil
May 3, 2013 14th Golden Trailer Awards Trashiest Trailer Spring Breakers Menang
August 29-September 8, 2012 69th Venice International Film Festival Future Film Festival Digital Award – Special Mention Harmony Korine Menang
Golden Lion Nominasi

Soundtrack[besut | besut sumber]

Spring Breakers punika album soundtrack adhedhasar saking film kanthi sesirah ingkang sami, dipunbabar ing surya 19 Maret 19 déning Big Beat Records lan Warner Music.[3][4]


Wal-Mart exclusive bonus track
No. JudhulRecording Artist(s) Durasi
20. "$$$ex"  Vanessa Hudgens dan Y.LA 2:23

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]