Sosial

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sosial bisa ateges kamasarakatan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sosial&oldid=814525"