Soria

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Soria ing Spanyol

Soria iku minangka kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé 37.200 jiwa (2004). Kutha iki dumunung ing wewengkon otonomi Castile-Leon. Kutha iki dunungé 183 km saka Madrid. Kouth iki uga minangka kutha krajan Provinsi Soria.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soria&oldid=972344"