Soria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Soria ing Spanyol

Soria iku minangka kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Padunungé 37.200 jiwa (2004). Kutha iki dumunung ing wewengkon otonomi Castile-Leon. Kutha iki dunungé 183 km saka Madrid. Kouth iki uga minangka kutha krajan Provinsi Soria.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Soria&oldid=972344"