Sop instan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Instant soup
Singapore Curry Flavoured Noodles, -Mar. 2011 a.jpg
A cup of instant ramen noodle soup
JinisSoup
Ajanganlesson
Hawa ajanganHot
Woworan pokokDry soup stock or powder, dehydrated vegetables and meats, preservatives; Various standard soup ingredients are used in prepared canned varieties
VariasiDried, canned, paste
Buku masakan: Instant soup  Médhia: Instant soup

Sup instan minangka salah sawijining olahan jinis sup sing dirancang kanggo persiapan sing cepet lan gampang. Sawetara ana krasan, [1] lan sawetara diproduksi kanthi akeh ing skala industri lan diolah kanthi macem-macem cara kanggo nglestarine . Ana macem-macem jinis, gaya lan rasa sup instan ana. Sup instan komersial biasane dikeringake utawa dehidrasi, dikemas kaleng, utawa diobati kanthi beku.

Cepet tempura udon, karo tempura lan sayur sup packaging

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Refe