Smolensk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Smolensk Oblast ing Rusia

Smolensk (Rusia Смаленск; Lituania Smolenskas; Polski Smoleńsk) iku siji kutha ing Rusia. Kutha iki uga ibukuthané Smolensk Oblast. Pedunung kutha iki 316.500 jiwa lan papané ana ing kidul kuloné Moskwa. dohé saka Moskwa kurang luwih 360 kilomèter.