Smolensk

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Smolensk Oblast ing Rusia

Smolensk (Rusia Смаленск; Lituania Smolenskas; Polski Smoleńsk) iku sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki uga ibukuthané Smolensk Oblast. Pedunung kutha iki 316.500 jiwa lan papané ana ing kidul kuloné Moskwa. jaraké saka Moskwa kurang luwih 360 kilomèter.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Smolensk&oldid=825956"