Smolensk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Smolensk Oblast ing Ruslan

Smolensk (Ruslan Смаленск; Litowen Smolenskas; Polski Smoleńsk) iku siji kutha ing Ruslan. Kutha iki uga ibukuthané Smolensk Oblast. Pedunung kutha iki 316.500 jiwa lan papané ana ing kidul kuloné Moskwa. dohé saka Moskwa kurang luwih 360 kilomèter.