Skarszewy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Skarszewy
POL Skarszewy COA.svg
Lambang Skarszewy
POL Starogard Gdański map.svg
Lokasi Skarszewy
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: ... km²
Padunung: 49.579 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Skarszewy
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Skarszewy (Jerman Schöneck) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 49.579 jiwa.