Skarsterlân

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
LocatieSkarsterlân.png

Skarsterlân iku sawijining gemeente Walanda sing panggonané ana ing provinsi Friesland. Ing taun 2004 tlatah iki nduwé pedhunung cacahé ana 27.096 jiwa.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Uga delengen[sunting | Owah sumber]


 
Provinsi Friesland (Fryslân)
Gendéra Friesland

Achtkarspelen | Ameland | Boarnsterhim | Bolsward | Dantumadeel | Dongeradeel | Ferwerderadiel | Franekeradeel | Gaasterlân-Sleat | Harlingen | Heerenveen | Het Bildt | Kollumerland en Nieuwkruisland | Leeuwarden | Leeuwarderadeel | Lemsterland | Littenseradiel | Menaldumadeel | Nijefurd | Ooststellingwerf | Opsterland | Schiermonnikoog | Skarsterlân | Smallingerland | Sneek | Terschelling | Tytsjerksteradiel | Vlieland | Weststellingwerf | Wûnseradiel | Wymbritseradiel

Walanda | Daftar Provinsi Walanda | Daftar Kutha Walanda
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Skarsterlân&oldid=816883"