Sitellu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sitellu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat
Nagara Indonésia

Sitellu Tali Urang Julu iku kacamatan ing Kabupatèn Pakpak Bharat Provinsi Sumatra Lor.

Kabupatèn Pakpak Bharat