Sindhangkerta, Bandhung Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sindangkerta dati2 = Kabupatèn Bandung Kulon]] jeneng camat = jembar = padunung =
Désa/Kalurahan
/

}}

Sindangkerta iku kacamatan ing kabupatèn Bandung Kulon, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Bandung Kulon