Simon Rofles

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simon Rolfes
Simon-Rolfes.jpg
Rolfes karo Leverkusen taun 2014.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Simon Rolfes
Tanggal lair (1982-01-21) 21 Januari 1982 (umur 37)
Papan lair Ibbenbüren, West Germany
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Defensive midfielder
Karir nom
1986–1999 TuS Recke
1999–2000 Werder Bremen
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2000–2004 Werder Bremen II 100 (18)
2002–2004 Werder Bremen 0 (0)
2003SSV Reutlingen (loan) 13 (0)
2004–2005 Alemannia Aachen 28 (3)
2005–2015 Bayer Leverkusen 288 (41)
2010Bayer Leverkusen II 1 (0)
Gunggung 430 (62)
Tim nasional
2002 Germany U21 1 (0)
2004–2005 Germany Team 2006 3 (0)
2007–2011 Germany 26 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Simon Rolfes (lair ing Ibbenbüren, North Rhine-Westphalia, 21 Januari 1982; umur 37 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan sing nduwé warga nagara Jerman lan main kanggo klub Bayer Leverkusen ndhik posisi glandhang.[2] Piyambaké tau juwara Bundesliga Jerman lan DFB Pokal ndhik taun 2004 karo Wender Bremen.[3]

Kariré[besut | besut sumber]

Piyambaké miwiti karir profèsionalé karo tim ba-balan Wender Bremen II taun 2000 nganti taun 2002.[3] Sawisé kuwi piyambaké main ndhik tim [[SSV Reutlingen setaun lan mbalik mané ana ing Wender Bremen II taun 2003.[3] Ndèk taun kuwi uga piyambaké main ana ing tim senioré Wender Bremen sing main ndhik Bundesliga Jerman.[3] Nanging ndhik taun 2004 nganti 2005 piyambaké main ndhik tim Alemannia Aachen.[3] Sawisé kuwi piyambaké suwé main ndek tim bal-balan Bayer 04 Leverkusen nganti taun 2015.[3]

Saliyané kuwi piyambaké uga tau main ndhik tim bal-balan nagara Jerman.[3]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Rolfes, Simon" (ing basa German). kicker.de. Dijupuk 5 November 2011. 
  2. "Wolfsburg 2–3 Bayer Leverkusen: Simon Rolfes Brings Die Werkself Back To Life". Peace FM Online. 16 October 2010. Dijupuk 19 October 2010. 
  3. a b c d e f g "Simon Rofles". www.eurosport.com. Dijupuk 12 September 2016.