Silvia Saint

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Silvia Saint
Silvia Saint
Tanggal lair: 12 Fèbruari 1976
Papan lair: Kyjov, Républik Cékoslowakia
Jeneng lair: Sylvie Tomčalová
Ukuran vital: 91C-59-89 cm (36C-23-35 in)
Dhuwur: 1,65 m (5 ft 5 in)
Bobot: 50 kg (110 lb)
Werna mata: Biru
Warna rambut: Pirang
Payudara asli: Ya
Etnis: Kaukasoid
Alias: Sylvia Saint
Situs Resmi
IMDb entry
Entri IAFD
Entri AFDB

Silvia Saint (utawa Sylvia Saint) iku aktris porno kang asalé Ceko. Silvia miwiti kerja minangka manager hotèl ing Zlin. Banjur Silvia dadi Pet of the Year ing majalah Penthouse taun 1996 (edisi Ceko), lan miwiti dadi aktris porno ing taun 1997. Tanggal 9 Maret 2001, Silvi ngumumke ing media ya iku miwiwiti lengser saka donya porno.Uga dikabaraké Silvi miwiti manèh main filem porna.