Sikatan acèh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sikatan Aceh
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Aves
Ordho: Passeriformes
Famili: Muscicapidae
Génus: Cyornis
Spésies: C. ruckii
Jeneng binomial
Cyornis ruckii
(Oustalet, 1881)

Sikatan Acèh inggih punika spesies peksisaking kulawargi Muscicapidae. Burung punika ya iku burung endemik Sumatra. Jinis punika dipunanggep cerak kaliyan Sikatan hainan utawi Cyornis hainana saking Cina Kidul lan Indocina.