Menyang kontèn

Setatsiyun Sakura (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Sakura

桜駅
Setatsiyun Sakura
Lokasi412-1 Chishaku-cho, Yokkaichi, Mie
(三重県四日市市智積町字武佐412-1)
Jepang
OperatorKintetsu Railway
JalurJalur Yunoyama
Sejarah
Dibuka1913
Nama sebelumnyaSakuramura (nganti 1954)
Penumpang
FY20102189 per dina

Setatsiyun Sakura (桜駅 Sakura-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Yunoyama, Yokkaichi, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur swasta Kintetsu Railway. Setatsiyun Sakura nduweni adoh 8.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kintetsu-Yokkaichi.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Terada, Hirokazu (July 2002). データブック日本の私鉄 [Databook: Japan's Private Railways]. Japan: Neko Publishing. ISBN 4-87366-874-3.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°59′48″N 136°32′30″E / 34.99667°N 136.54167°E / 34.99667; 136.54167