Menyang kontèn

Setatsiyun Ōbane-en

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōbane-en

大羽根園駅
Setatsiyun Ōbane-en
Lokasi3928-6 Nakano, Komono, Mie
(三重県三重郡菰野町大字菰野字野中3928-6)
Jepang
OperatorKintetsu Railway
JalurJalur Yunoyama
Sejarah
Dibuka1964
Penumpang
FY2010370 per dina

Setatsiyun Ōbane-en (大羽根園駅 Ōbaneen-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Yunoyama, Komono, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur swasta Kintetsu Railway. Setatsiyun Komono nduweni adoh 13.5 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kintetsu-Yokkaichi.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Terada, Hirokazu (July 2002). データブック日本の私鉄 [Databook: Japan's Private Railways]. Japan: Neko Publishing. ISBN 4-87366-874-3.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 35°00′45″N 136°29′39″E / 35.01250°N 136.49417°E / 35.01250; 136.49417