Setatsiyun Oiwake (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Oiwake

追分駅
Setatsiyun Oiwake
Lokasi3-19 Oiwake 3-chome, Yokkaichi, Mie
(三重県四日市市追分三丁目3-19)
Jepang
OperatorKintetsu
JalurJalur Kintetsu Utsube
Sejarah
Dibuka1922
Penumpang
FY2011622 per dina

Setatsiyun Oiwake (追分駅 Oiwake-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Jalur Kintetsu Utsube, Yokkaichi, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening operator sepur swasta Kintetsu. Setatsiyun kasebut nduweni adoh 4.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kintetsu-Yokkaichi.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Terada, Hirokazu (July 2002). データブック日本の私鉄 [Databook: Japan's Private Railways]. Japan: Neko Publishing. ISBN 4-87366-874-3.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Koordhinat: 34°56′03″N 136°35′46″E / 34.93417°N 136.59611°E / 34.93417; 136.59611