Menyang kontèn

Setatsiyun Mimasaka-Kamo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Mimasaka-Kamo (美作加茂駅 Mimasaka-Kamo-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Tsuyama, Prefektur Okayama, Jepang.

Jalur[besut | besut sumber]


Koordhinat: 35°10′09″N 134°03′42″E / 35.1691°N 134.0617°E / 35.1691; 134.0617


Cithakan:Okayama-railstation-stub