Menyang kontèn

Setatsiyun Ōgimachi (Osaka)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
 K12 
Setatsiyun Ōgimachi

扇町駅
Peron Setatsiyun Ogimachi, April 2008
LokasiTenjimbashi Yonchome, Kita, Osaka, Osaka
(大阪市北区天神橋四丁目)
Jepang
Koordinat34°42′13.71″N 135°30′39″E / 34.7038083°N 135.51083°E / 34.7038083; 135.51083Koordhinat: 34°42′13.71″N 135°30′39″E / 34.7038083°N 135.51083°E / 34.7038083; 135.51083
OperatorOsaka Metro
JalurJalur Sakaisuji
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
Kode stasiunK12
Sejarah
Dibuka1969

Setatsiyun Ōgimachi (扇町駅 Ōgimachi-eki?,  K12 ) yaiku setatsiyun metro ing Osaka Metro Jalur Sakaisuji ing Kita-ku, Osaka, Prefektur Osaka, Jepang.

Pranala jaba[besut | besut sumber]