Senam wirama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bal iku salah siji conto piranti sing digunakaké ing senam wirama.

Senam wirama utawa senam ritmik ya iku obah senam sing dilakoni kanthi dibarengi musik, utawa lantihan bébas sing dilakoni kanthi manut wirama.[1] Senam wirama bisa dilakoni kanthi nggunakaké piranti utawa ora nggunakaké piranti.[butuh rujukan] Piranti sing kerep digawé ya iku gandha, simpé, tongkat, bal, pita, lan topi.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Penjasorkes. Pendidikan Jasmani Olahraga dan Kesehatan. Swadaya Murni