Sega goréng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sega goréng inggih punika makanan ingkang asalipun saking Tionghoa. Resép punika dipunbeta déning perantau Tionghoa. Wonten ing nagari asalipun, nasi goreng inggih punika alternatif saking penyajian maeman ingkang sampun atis.[1]

Sega goréng ing Indonésia[besut | besut sumber]

Sega goréng ing Indonésia dipunsajiaken kaliyan acar saha krupuk. Bahan campuran standar ingkang dipun-ginakaken inggih punika tigan utawi saged ugi dipuntambah suwiran daging ulam saha seafood.

cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.anneahira.com masakan nasi goreng (diunduh tanggal 18 Juni 2012)