Scream 4

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Scream 4 (kaserat SCRE4M) nggih punika sesirah filem horor saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kadamel minangka salah setunggal kalajengan saking Scream, saking pandamel aslinipun, nggih punika sutradhara Wes Craven lan panganggit skénario Kevin Williamson. Wiwitanipun, filem punika kadamel namung kagem proyek trilogi kémawon. Nanging sedasa taun salajengipun sasampunipun filem kaping tiga, para juru damel kagungan gegayuhan ndamel malih.[2] Salajengipun, filem punika dados trilogi énggal, kapisah saking tigang filem sadèrèngipun. Scream 4 kababar ing surya15 April 2011.[3][4][5]

Pemeran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Scream 4(2011)". Box Office Mojo. Amazon.com. Dijupuk May 10, 2011. 
  2. a b c d Young, John (April 28, 2010). "Exclusive: New 'Scream 4' poster, plus an interview with director Wes Craven". PopWatch (Entertainment Weekly). Dijupuk May 1, 2010. 
  3. "Scream 4 Coming to Theaters April 15, 2011". ComingSoon.net (CraveOnline). March 23, 2010. Dijupuk May 1, 2010. 
  4. Shearer, Joe (February 29, 2010). "Scream 4: It's Happening". Paste Magazine (Paste Media Group). Dijupuk May 1, 2010.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)
  5. "Official: Wes Craven Back for Scream 4". DreadCentral (CraveOnline). March 23, 2010. Dijupuk May 1, 2010. 
  6. http://hollywoodinsider.ew.com/2010/05/27/scream-4-emma-roberts/
  7. a b Kit, Zorianna and Kit, Borys (May 20, 2010). "Will Ashley Greene, Hayden Panettiere join 'Scream 4'? (exclusive)". Heat Vision (The Hollywood Reporter). Dijupuk May 21, 2010. 
  8. a b "Wes Craven's "Scream 4" Is Casting Actors!". NewFaces.com. Dijupuk May 21, 2010. 
  9. http://www.21cineplex.com/slowmotion/scream-4-merahasiakan-naskah-dari-aktor,1488.htm

Pranala njawi[besut | besut sumber]