Sawan, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Sawan, Bulèlèng)
Sawan
Kacamatan
Sawan iku kapernah ing Bali
Sawan
Sawan
Sawan iku kapernah ing Indonésia
Sawan
Sawan
Koordhinat: 8°09′10″S 115°10′24″E / 8.15266°S 115.17338°E / -8.15266; 115.17338Koordhinat: 8°09′10″S 115°10′24″E / 8.15266°S 115.17338°E / -8.15266; 115.17338
Nagara  Indonésia
Provinsi Bali
Kabupatèn Buleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.07

Sawan iku kacamatan ing Kabupatèn Buleleng.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Kabupatèn Buleleng