Savages (filem 2012)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Savages
Gambar:Savages poster.jpg
Poster resmi
DisutradaraniOliver Stone
Diprodhuseri
Diskénariyoni
AdhedhasarSavages
déning Don Winslow
Dibintangi
DimusikiAdam Peters
SinématografiDan Mindel
Dibesut déning
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningUniversal Pictures
Tanggal metu
  • Juli 6, 2012 (2012-07-06)
Suwéné
130 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$45 Juta[2]
Kalarisan$83 Juta[3]

Savages nggih punika sesirah filem thriller kriminal saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Oliver Stone. Wondéné skenario kagem filem punika dipunanggit déning Shane Salermo sesarengan Oliver Stone lan Don Winslow. Juru damel kapasrahaken dhumateng Moritz Borman lan Eric Copeloff. Musik dipuncakaken déning Adam Petes, lan sinematografi dipungarap kaliyan Dan Mindel. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Taylor Kitsch, Blake Lively, lan Aaron Taylor-Johnson. Savages kababar ing surya 6 Juli 2012.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "SAVAGES (15)". British Board of Film Classification. August 17, 2012. Dijupuk July 27, 2015. 
  2. Kaufman, Amy (July 5, 2012). "'Katy Perry,' 'Savages' will get caught in 'Spider-Man's' web". Los Angeles Times. Tribune Company. Dijupuk August 24, 2012. 
  3. "Savages (2012)". Box Office Mojo (Internet Movie Database). Dijupuk September 8, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]