Saroné

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Saroné inggih punika salah sawijining piranti musik ingkang kadamel saking pring saha godhong rontal, ingkang asalipun saking Bima lan Dompu.[1] Saroné punika caranipun mainaken kedah disebul.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]