Sang Pencerah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sang Pencerah iku filem Indonésia weton taun 2010. Film iki siji biografi sing nyritakaké babad slirané K.H. Ahmad Dahlan sing yasa ngedegaké obahan Muhammadiyah. Film iki sutradarané Hanung Bramantyo.

Pranala njaba[besut | besut sumber]