Salsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Salsa
Various salsas.jpg
A variety of salsas
Woworan pokokVaries
Buku masakan: Salsa  Médhia: Salsa

Salsa iku macem-macem saos digunakake ing meja minangka condiments kanggo tacos lan liyane Mexican lan Mexican-American panganan, lan minangka dips for Kripik tortilla . Biasane mentah utawa mateng, lan umume disajikake ana ing suhu ruangan. [1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Mango nanas salsa, digawe karo jalapeños, brambang, lan cilantro (katumbah), dadi ing ramekin
  1. Sharon Hudgins, "Salsa" in Andrew F. Smith, ed., Oxford Companion to American Food and Drink, 2009, ISBN 0195387090, p. 517