Salisbury, Inggris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Salisbury yakuwi kutha kang ana ing bageyan kidulé Inggris. Dumunungé (ing Salisbury) cedhak banget karo kali-kali sing penting. Salisbury duweni katedral - yakuwi jinis gereja Kristen - kang spesial banget amarga duweni 4 salinan Magna Carta. Salisbury masarakaté ana 45.000 jiwa. Salisbury ana ing cedhaké Stonehenge.[1]

Rujukan[sunting | Sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Salisbury, Inggris ing Wikimedia Commons.