Salisbury, Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fisherton Street, Salisbury.jpg

Salisbury yakuwi kutha kang ana ing pérangan kidulé Inggris. Dumunungé (ing Salisbury) cedhak banget karo kali-kali sing wigati. Salisbury duweni katedral - yakuwi jinis gréja Kristen - kang spesial banget amarga duweni 4 salinan Magna Carta. Salisbury masarakaté ana 45.000 jiwa. Salisbury ana ing cedhaké Stonehenge.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]