Salisbury, Inggris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Salisbury yakuwi kutha kang ana ing bageyan kidulé Inggris. Dumunungé (ing Salisbury) cedhak banget karo kali-kali sing penting. Salisbury duweni katedral - yakuwi jinis gereja Kristen - kang spesial banget amarga duweni 4 salinan Magna Carta. Salisbury masarakaté ana 45.000 jiwa. Salisbury ana ing cedhaké Stonehenge.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Salisbury, Inggris ing Wikimedia Commons.