Said Bajuri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Said Bajuri
LairSaleh Ali Bawazier
PakaryanAktor
BojoRessy Octaviani (o. 2005; peg. 2008)
Alyah (o. 2014; d. 2018)
AnakPernikahan dengan Alyah:
  • Muhammad Saleh Bawazier
  • Ali Saleh Bawazier

Saleh Ali Bawazier ( lair ing Jakarta, 28 Novèmber 1977; umur 42 taun ) Iku sawijining Indonesia Aktor. Jenengé kawentar liwat sitkom Bajaj Bajuri minangka Said, mula dheweke uga dikenal minangka Said Bajuri . Saleh Ali rabi karo Ressy Oktaviani tanggal 15 September 2005 . Sayang karo pernikahané, sing durung diwenehi bocah, pungkasane rampung ing Pengadilan Agama Jakarta Selatan tanggal 14 Fèbruari 2008 . [1] Nanging rong wulan candhake, rujuk maneh. [2] .

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Kacepetan Perkawinan (2010)
  • Pokun Roxy (2013)

Televisi[besut | besut sumber]

  • Bajaj Bajuri (2003 - 2006)
  • Tangisku
  • Transmart (2016-2017)
  • Dapur Kucing Cantik (2017)
  • Jumuah kaping 13 (2017-2018)

FTV[besut | besut sumber]

  • Cinta Obat Patah Hati (2013) minangka Hendo

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Said Bajuri Resmi Cerai". Retrieved 24 Mei 2008. Check date values in: |access-date= (help)
  2. "Said Bajuri Mesra Lagi Sama Istri". Retrieved 24 Mei 2008. Check date values in: |access-date= (help)