Safe Haven (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Safe Haven
250px
Poster Film Safe Haven
DisutradaraniLasse Hallström
DiprodhuseriMarty Bowen
Chad Freet
Wyck Godfrey
Ryan Kavanaugh
DiskénariyoniGage Lansky
Dana Stevens
AdhedhasarSafe Haven
déning Nicholas Sparks
DibintangiJulianne Hough
Josh Duhamel
Cobie Smulders
David Lyons
DimusikiDeborah Lurie[1]
SinématografiTerry Stacey
Dibesut déningAndrew Mondshein
Perusahaan
prodhuksi
Relativity Media
Temple Hill Entertainment
Dibabar déningRelativity Media
Tanggal metu
  • Fèbruari 14, 2013 (2013-02-14)
[2]
Suwéné
115 menit[3]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$25 juta
Kalarisan$97,594,140

Safe Haven nggih punika filem drama romantis saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2013. Filem punika kaarahaken déning Lasse Hallström adhedhasar skénario anggitanipun Gage Lansky lan Dana Stevens, kaangkat saking novel kanthi sesirah ingkang sami, anggitanipun Nicholas Sparks. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Marty Bowen, Chad Freet, Wyck Godfrey, lan Ryan Kavanaugh. Juru para ingkang kadhapuk maragani ing filem punika antawisipun Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders, lan David Lyons.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Julianne Hough minangka Katie Feldman/Erin Tierney
  • Josh Duhamel minangka Alex Wheatley
  • Cobie Smulders minangka Jo
  • David Lyons minangka Kevin Tierney
  • Mimi Kirkland minangka Lexie Wheatley
  • Noah Lomax minangka Josh Wheatley
  • Irene Ziegler minangka Nyonya Feldman
  • Robin Mullins minangka Maddie
  • Red West minangka Roger
  • Juan Carlos Piedrahita minangka Detektif Ramirez
  • Cullen Moss minangka Deputi Bass
  • Mike Pniewski minangka Letnan Robinson

Box office[besut | besut sumber]

Sinaosa filem Save Haven kebak pangandikan pedes saking para juru kritik, film punika kasil ngempalaken arta dumugi USD 21,401,594 wonten panggiyaran pekan kapisan. Filem punika ngempalaken arta USD 71,349,120 saking Amerika Ler, dipuntambahi USD 26,245,020 saking negari sanèsipun, kanthi gunggung USD 97,594,140.[4]

Bebungah[besut | besut sumber]

Taun Pasanggiri Kategori Panampi Kasil
2014 Young Artist Award Best Supporting Young Actress in a Feature Film Mimi Kirkland Nominasi[5]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Deborah Lurie to Score Lasse Hallstrom's 'Safe Haven'". FilmMusicReporter.com. 
  2. "‘Turkeys’ Gets Date, ‘Safe Haven’ Shifts". Deadline.com. Dijupuk 2013-02-24. 
  3. "SAFE HAVEN (12A)". British Board of Film Classification. 2013-01-21. Dijupuk 2013-01-21. 
  4. "Safe Haven (2013)". Boxoffice.com. 2013-03-04. Dijupuk 2013-06-01. 
  5. "35th Annual Young Artist Awards". Young Artist Awards. Dijupuk April 14, 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]