Josh Duhamel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Josh Duhamel
Josh Duhamel 2009.jpg
Lair Joshua David Duhamel
(1972-11-14) 14 Novèmber 1972 (umur 43)
Minot, North Dakota, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor
Taun aktif 1999–saiki

Josh Duhamel (lahir 14 November 1972) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Josh_Duhamel&oldid=1093608"