Josh Duhamel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Josh Duhamel
Josh Duhamel 2009.jpg
Lair Joshua David Duhamel
14 Novèmber 1972 (umur 43)
Minot, North Dakota, Amérika Sarékat
Pakarya Aktor
Taun akarya 1999–saiki

Josh Duhamel (lahir 14 November 1972) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Josh Duhamel ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Josh_Duhamel&oldid=949105"