SMA Negri 1 Jekulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

SMA Negri 1 Jekulo dumunung wonten ing kitha Kudus, Jawi Tengah, Indonésia inggih punika ing dalan Jend. Sudirman 34 Kalurahan Klaling, Kacamatan Jekulo, Kabupatèn Kudus. Kepala sekolah ingkang njabat sapuniki naminipun Bapak Drs. Agus Nuratman.M.Pd. Sekolah puniki dipunyasa tanggal 6 September 1989. Nalika samanten yasan sekolah dèrèng sampurna dipunyasa, dados Siswa Angkatan 1 kanggé sauntawis sinau wonten ing komplèks SMA 1 Bae. Sasampunipun pambangunan gedhong sekolah rampung ing taun 1990, siswa dipunpindhahaken dhumateng gedhong énggal Jekulo.

Cathetan suku[besut | besut sumber]