Ruth Westheimer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ruth Westheimer
Dr. Ruth Westheimer 2009.jpg
Westheimer, 2009
Lair Karola Ruth Siegel
(1928-06-04) Juni 4, 1928 (umur 90)
Jerman Wiesenfeld, Jerman
Bangsa Jerman
Jeneng liya Dr. Ruth Westheimer
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1984-2009
Sana jaringan http://www.drruth.com/

Karola Ruth Siegel (lair ing Jerman, 4 Juni 1928; umur 90 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Jerman.

Cathetan suku[besut | besut sumber]