Ruth Westheimer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ruth Westheimer
Dr. Ruth Westheimer 2009.jpg
Westheimer, 2009
LairKarola Ruth Siegel
(1928-06-04) Juni 4, 1928 (umur 91)
Jerman Wiesenfeld, Jerman
BangsaJerman
Jeneng liyaDr. Ruth Westheimer
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1984-2009
Sana jaringanhttp://www.drruth.com/

Karola Ruth Siegel (lair ing Jerman, 4 Juni 1928; umur 91 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Jerman.

Cathetan suku[besut | besut sumber]