Running Man

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Running Man (런닝맨)
Gambar:RunningMan.jpg
Don't walk, run!
GenreAcara permainan-realitas-varietas, Komedi
Digawé déningJo Hyo-jin
Kim Joo-hyung
Im Hyung-taek
ProduserLee Hwan-jin
Jung Chul-min
Park Yong-woo
DiparagakakéYoo Jae-suk
Haha
Ji Suk-jin
Lee Kwang-soo
Kim Jong-kook
Song Ji-hyo
Yang Se-chan
Jeon So-min
Mantan anggota:
Gary
Lizzy
Song Joong-ki
Negara asalKoréa Kidul
Basa asliKoréa
Gunggung episode(dhaptar episode)
Prodhuksi
ProdhuserLee Hwan-jin
Jung Chul-min
Park Yong-woo
Suwéné acara60-90 menit per épisodhe
Pambabaran
Saluran tiviSBS
Format gambar1080i (HDTV)
Format swaraStereo
Lakuné acara11 Juli 2010 – Saiki
Kronologi
Acara sadurungéFamily Outing 2
Acara kang gegayutanGood Sunday
Hurry Up, Brother
Pranala jaba
Website

Running Man (Koréa: 런닝맨) ya iku acara tivi saka Koréa. Pisanan ditayangké tanggal 11 Juli 2010 ing SBS.[1]. Pranatacara lan uga salah sawijining pamaine ya iku Yoo Jae-suk. Acara iki nayangaké pirang-pirang gim sing dilakokaké pertim, bisa 2 tim, 3 tim utawa 4 tim. Kadhangkala ana wong sing ngapusi kanggo menangaké gim, nanging Tim Produksi (PD) asring nyatakaké palanggaran kuwi ora sah. Ing antarané juru main iki, uga ana VJ, sing tansah ngancani juru main ing sakdawané mlakune gim.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Koréa) "SBS ‘일요일이 좋다’ 유재석 새 코너 ‘런닝맨’ 출격". Yahoo! Koréa News. 25 June 2010. Dijupuk 28 Juni 2010.