Ruda peksa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Ruda peksa (Basa Indonésia: Pemerkosaan) iku sawijining tindakan kadurjanan nalika si kurban dipeksa ngayahi hubungan sèksual, kanthi penetrasi alat kelamin, tanpa anané rasa suka rila. Istilah ruda peksa bisa uga dianggo jroning makna kiasan,umpamané ngacu marang pelanggaran sing luwih umum kayadéné perampokan, pangrusakan, panyekelan warga masyarakat ing tlatah sing lagi perang.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ruda_peksa&oldid=829028"