Kadurjanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kriminalitas)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kadurjanan utawa kriminalitas iku tindhakan ala utawa tindhakan sing nglanggar hukum.