Kadurjanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Kriminalitas)
Jump to navigation Jump to search

Kadurjanan utawa kriminalitas iku tindhakan ala utawa tindhakan sing nglanggar hukum.