Rough Night (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rough Night
Barkas:Rough Night.png
Theatrical release poster
DisutradaraniLucia Aniello
Diprodhuseri
Ditulis déning
  • Lucia Aniello
  • Paul W. Downs
Dibintangi
DimusikiDominic Lewis
SinématografiSean Porter
Dibesut déningCraig Alpert
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
Suwéné
101 minutes[1]
NagaraUnited States
BasaInggris
Rantaman$20–26 million[2][3]
Kalarisan$47.3 million[2]

Rough Night (dirilis ing sawatara negara minangka Night 'Girls Out ) [4] yaiku film komedi ireng taun 2017 saka nagara Amerika sarekat kang diarahaké dening Lucia Aniello (ing debut fitur dhèwèké) lan tinulis dening panulis Aniello uga Paul W. Downs . Iki kalebu lintang film Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Paul Downs, Ty Burrell, saha Demi Moore, lan nglakoni pestha bachelorette kang wose yaiku salah sawise ana belang lanang mati. Film iki dibabaraké ing nagara Amérika Sarékat tanggal 16 Juni taun 2017, dening Columbia Pictures. Film iki nampa ulasan kang apik ng dicampur lan ngetrapaké dhuwit $ 47 yuta ing saindenging jagad babagan anggaran prodhuksi.

Ringkesan[besut | besut sumber]

Ana Ing taun 2006, wong wadon papat kekanca, yaiku Jess, Alice, Frankie lan Blair, dadi rakét nalika taun kapisan kang kuliah ing kampus George Washington University . sakwise sak dasawarsa banjur padha ngrencanakaké arep rapat manéh nalika Jess wis arep rabi karo tunangé kang jenenge Peter, lan Alice mutusaké manawa patang taun kudu nginep akhir minggu ing pesta Miami. Nalika iki, Alice dadi guru, Frankie minangka aktivis kanthi rong serangan ing rekamané, Blair minangka agen real estate ing tengah-tengah pegatan kang pahit sing isih nduwéni rasa konflik amarga hubungan dhèwèké kepungkur karo Frankie, lan Jess minangka nyalon pejabat negara. calon senat sing kampanye digawé dening rakyat umum ora nemokaké bakat dhèwèké amarga fokus marang samubarang liya

Sawise ing dharerah Miami, papat wadon iku digabung karo Pippa, kancané Jess saka kampus ing Australia. Kanca-kanca dadi seneng lan pesta ing klub lan banjur Frankie mutusaké arep nyewa belang lanang, kang jeneng Jay. Nalika Jay teka ing ngarep lawang, dhèwèké nggawé Jess ora kepenak karo micaran kang agresif. Alice mutusaké supaya dhèwèké ya giliran lan mlumpat, nyebabaké iba lan kebentur tumuju ing pojokan perapian kang mateni dhèwèké. Sadurunge dhèwèké mutusaké apa sing kudu ditindakaké, Jess pamanggih lan nelpon Peter lan nyebutaké nalika dhèwèké gupuh yen kanca-kancané nyewa belang kakéh padha bingung, sadurunge Alice mbanting telpon lan Blair nyilih hp wong liya kanggo nyegah sapa waé sing nelpon nganti bisa nemtokaké sabanjure pindhah. Peter njupuk dudutan iki tegese Jess ninggalaké dhèwèké lan mutusaké balapan mudhun menyang Miami kanggo gawé uwong yakin Jess nggawa dhèwèké bali.

Kanca-kanca banjur telpon pembakar lan nelpon pakdhene Blair, sing minangka pengacara. Sawise matur marang dhèwèké kudu mindhahaké awak kasebut, dhèwèké ujar manawa nalika dhèwèké bisa mati kanthi ora sengaja yen dhèwèké wis nimbali langsung, dhèwèké bisa ngadhepi nganti limalas taun penjara amarga ngganggu kedadéyan angkara kajaba ora ana awak sing ditemokaké . Kanca-kanca padha mutusaké mbuwang jasad kanthi dibuwang menyang segara. Sawise nindakaké, dhèwèké ngerti manawa tanggané, kang jenenge Lea lan Pietro, duwé kamera keamanan CCTV sing bisa uga nyekel dhèwèké. Dhèwèké ngirim Blair njaluk rekaman kasebut, amarga pasangan kasebut sadurunge nate rada minat karo pasukan mriage karo Blair, mung supaya dhèwèké nemokaké kamera ora bisa ditindakaké sawise dhèwèké wis nggawé jinis hubungané. Ing wektu iki, awak wis ngumbah ing pesisir lan dhèwèké kudu nggawé rencana anyar kanggo ngilangi.

Sawijining petugas polisi, jenenge Skotty, pinuju lawang lan Frankie ngalahaké dhèwèké sawise nggegem dhèwèké, mung kanggo kanca-kanca ngerti yen dhèwèké minangka tukang ngapusi sing sejatine diarah, supaya dhèwèké kepengin weruh sapa sing dipateni. Dhèwèké nggunakaké mobil Scotty kanggo jasad jay a ngusir awak manéh supaya bali menyang omah sing dikalahaké sawise kecelakaan mobil nalika mobil kasebut cepet banget. Banjur nalika Alice nemokaké Jess ngajak Frankie lan Blair kanggo kamar mandi sing dikepengini, Jess sacara verbal debat sing obsesi lan badai mati kanggo nyiapaké akibat.

Ing wektu iki, Detektif kang jenenge Frazier lan Ruiz teka marang para wanita kasebut ora ana alangan, amarga wong sing dipateni iki minangka penjahat sing wis ditindakaké saka polisi. Nalika padha nginterogasi wanita kasebut, Pippa nyadari manawa detektif kasebut minangka pehak saka wong-wong sing dipateni nalika dhèwèké nuduhaké TV nampilaké kabèh telu minangka tersangka ing rampokan perhiasan. Nyadari yen dhèwèké kejiret, Frazier lan Ruiz daksenengi wanita lan Scotty lan ngancam arep nembak. Saiki, Jess wis ora kejawab drama amarga ana ing kamar ndhuwur kanggo njupuk kamar mandi kanggo nyiapaké mugshot. Nyadari apa sing wis kedadéyan, dhèwèké bisa ngalahaké Frazier nggunakaké rambut lan bungkus rambut nalika teka kanggo nggoleki berlian, lan mateni Ruiz nalika siyap mateni Blair. Frazier bali, sawise mbebasaké awaké saka guruné nganggo kunci, mung kudu diluncuraké nalika Peter, kanthi obat-obatan sing dijupuk supaya dhèwèké terus siyaga ing dalan dalan menyang Miami, nabrak ing ngarep omah, mateni dhèwèké.

Jess negesaké manawa dhèwèké pengin omah-omah Peter lan sakloron sing akhir minggu kasebut. Frankie lan Blair mutusaké nggabungaké manéh nalika dadi pasangan lan Alice melu Skotlandia. Pippa negesaké manawa polisi wis ngilangi kabèh tuduhan amarga korban kasebut kabèh dadi kriminal, lan tiwas bisa disalahaké minangka pertahanan dhiri. Jess nampa telpon saka manajer kampanye dhèwèké ngumumaké manawa kedadéyan kasebut nyebabaké rating persetujuan dhèwèké meningkat kanthi signifikan karo para pemilih sawise njupuk kriminal; saliyané reputasi anyar dhèwèké minangka prawan pesta wis mbantu nggawé dhèwèké luwih relevan karo para pamilih.

Ing pemandangan kiriman kridit, Jess lan Peter ngeteraké Alice ing omah sawise wengi. Alice mlebu ing apartemen dhèwèké lan golek panganan apa waé. Dhèwèké nyelehaké pasta menyang telusur, lan ngerti yen ana intan sing dicampur karo pasta - berlian sing padha karo Jay sing dicelupaké ing omahe kanggo njaga.

Paraga[besut | besut sumber]

Scarlett Johansson minangka Jessica "Jess" Thayer

Kate McKinnon minangkaPippa/Kiwi

Jillian Bell minangkaAlice

Ilana Glazer minangka Frankie

Zoë Kravitz minangkaBlair

Paul W. Downs minangkaPeter

Demi Moore minangkaLea

Ty Burrell minangka Pietro

Ryan Cooper minangkaJay ("Scotty"), the faké stripper

Colton Haynes minangkaScotty McBody, the real stripper

Dean Winters minangkaDetective Frazier

Enrique Murciano minangka Detective Ruiz

Bo Burnham minangka Tobey

Eric Andre minangka Jaké

Hasan Minhaj minangka Joe

Patrick Carlyle minangka Patrick

Karan Soni minangka Raviv

Peter Francis James minangka Uncle Jack

Bob the Drag Queen minangka dhèwèké.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Rough Night". AMC Theatres. Dibukak ing May 29, 2017.
  2. a b "Rough Night (2017)". Box Office Mojo. Dibukak ing September 13, 2017.
  3. "2017 Feature Film Study" (PDF). FilmL.A. Feature Film Study: 24. August 2018. Dibukak ing August 9, 2018.
  4. "Rough Night (#11 of 17): Extra Large Movie Poster Image". IMP Awards. Dibukak ing 2017-11-05.