Rock of Ages (filem 2012)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rock of Ages
215px
Theatrical release poster
DisutradaraniAdam Shankman
DiprodhuseriAdam Shankman
Jennifer Gibgot
Tobey Maguire
Matthew Weaver
Scott Prisand
Carl Levin
Garrett Grant
DiskénariyoniJustin Theroux
Chris D'Arienzo
Allan Loeb
AdhedhasarRock of Ages
déning Chris D'Arienzo
DibintangiJulianne Hough
Diego Boneta
Russell Brand
Paul Giamatti
Catherine Zeta-Jones
Malin Åkerman
Mary J. Blige
Alec Baldwin
Tom Cruise
DimusikiAdam Anders
Peer Åström
SinématografiBojan Bazelli
Dibesut déningEmma E. Hickox
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
New Line Cinema
Tanggal metu
  • Juni 15, 2012 (2012-06-15)
Suwéné
123 Menit[1]
136 minutes (Extended cut)
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$75 Juta[2]
Kalarisan$56,359,422[3]

Rock of Ages nggih punika filem saking Amerika Serikat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Adam Shankman. Skénario kagem filem punika dipunanggit déning Justin THeroux, Chris D'Arienzo lan Allan Loeb, adhedhasar saking Rock of Agnes pakaryanipun Chris D'Arienzo. Wondéné juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Adam Shankman sesarengan Jennifer Gibgot, Tobey Maguire, Matthew Weaver, Scott Prisandi, Carl Levin, lan Garret Grant.Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Adam Anders lan Peer Astrom. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Julianne Hough, Diego Boneta, Alec Baldwin, lan Tom Cruise. Rock of Ages dipun babar ing surya 15 Juni 2012.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Title « British Board of Film Classification". Bbfc.co.uk. 2012-05-22. Dibukak ing 2012-05-27.
  2. http://www.latimes.com/entertainment/envelope/cotown/la-et-ct-box-office-rock-ages-my-boy-20120614,0,7431431.story
  3. "rock of ages gross amount". Dibukak ing September 1, 2012.

Pranala njawi[besut | besut sumber]