Robert Acquafresca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Robert Acquafresca
Acquafresca.png
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Acquafresca
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna
Angka 99
Karir nom
1993–2005 Torino
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005 Internazionale 0 (0)
2005–2007 Treviso 43 (11)
2007–2008 Cagliari 32 (10)
2008–2009 Internazionale 0 (0)
2008–2009 Cagliari (silihan) 36 (14)
2009–2012 Genoa 10 (2)
2009–2010 Atalanta (silihan) 12 (1)
2010–2011 Cagliari (silihan) 37 (8)
2011–2012 Bologna (silihan) 32 (5)
2012– Bologna 0 (0)
Tim nasioanl
2004 Italia U-17 2 (0)
2004–2005 Italia U-18 5 (2)
2005–2006 Italia U-19 3 (0)
2006–2007 Italia U-20 4 (1)
2007–2009 Italia U-21 18 (11)
2008 Italia U-23 4 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 12 Agustus 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 26 June 2009

Robert Acquafresca (palafalan jroning basa Italia: [ˈrɔbert akkwaˈfreska]) (lair ing Turin, 11 Sèptèmber 1987; umur 29 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Bologna, lan biasa main ing posisi penyerang.

Acquafresca miwiti karir junioré ing klub Torino salanjuté miwiti karir senioré ing klub Internazionale. Sempet pindah ing Treviso lan Cagliari sadurungé gabung lan bali ing Internazionale. Sempet uga disilihaké ing Cagliari salanjuté pindah ing Genoa[1][2] sing njilihaké ing Atalanta, Cagliari lan Bologna. Tekan ing sawijining dina gabung kanthi permanèn karo Bologna ing taun 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Diego Milito signs for Inter". inter.it. August 2010. Dijupuk 30 June 2009. 
  2. ^ "Milito-Thiago, oggi si chiude con un incontro Moratti-Preziosi". La Gazzetta dello Sport (ing Italian). 19 May 2009. Dijupuk 23 May 2010. 
  3. ^ "Calciomercato Genoa, il Bologna riscatta Acquafresca" (ing Italian). calciomercato.it. 19 June 2012. Dijupuk 12 August 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]