Rob Paulsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rob Paulsen
Rob Paulsen 2011 CC.jpg
Paulsen, 2011
LairRobert Fredrick Paulsen III
(1956-03-11) Maret 11, 1956 (umur 65)
Amérika Sarékat Detroit, Michigan, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaRobert Paulsen
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1983-2015
Sana jaringanhttp://www.robpaulsen.com/

Robert Fredrick "Rob" Paulsen III (lair ing Amérika Sarékat, 11 Maret 1956; umur 65 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]