Rob Paulsen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rob Paulsen
Rob Paulsen 2011 CC.jpg
Paulsen, 2011
Lair Robert Fredrick Paulsen III
(1956-03-11) Maret 11, 1956 (umur 63)
Amérika Sarékat Detroit, Michigan, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Robert Paulsen
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1983-2015
Sana jaringan http://www.robpaulsen.com/

Robert Fredrick "Rob" Paulsen III (lair ing Amérika Sarékat, 11 Maret 1956; umur 63 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.


Cathetan suku[besut | besut sumber]