Ricky Martin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ricky Martin
Jeneng lair Enrique Martín Morales
Paraban Ricky Martin
Saka San Juan, Puerto Rico
Génre Pop, Latin pop, Rock en Español, Reggaeton
Pakaryan penyanyi, aktor
Piranti Vokal
Mangsa akarya 1984–sekarang
Labèl Sony Music and Columbia
Sing magepokan Menudo, Christina Aguilera, Volito, Madonna

Ricky Martin (lair 24 Desember 1971) iku Penyanyi saka Puerto Riko. Dheweke dadi penyanyi manca negara wiwit ngetokake lagu Livin' La Vida Loca ing taun 1999.

Chatetan suku[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ricky_Martin&oldid=1049668"