Ricky Martin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ricky Martin
Ricky Martin 7, 2013.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Enrico Jose Martinez del Morales
Paraban Ricky Martin
Saka San Juan, Puerto Rico
Génre Pop, Latin pop, Rock en Español, Reggaeton
Pakaryan penyanyi, aktor
Piranti Vokal
Mangsa akarya 1984–sekarang
Labèl Sony Music and Columbia
Sing magepokan Menudo, Christina Aguilera, Volito, Madonna

Ricky Martin (lair 10 Februar 1973) iku Penyanyi saka Puerto Riko. Dhèwèké dadi penyanyi manca nagara wiwit ngetokaké lagu Livin' La Vida Loca ing taun 1999.

Cathetan Suku[besut | besut sumber]