Ricky Martin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ricky Martin
Jeneng lair Enrique Martín Morales
Paraban Ricky Martin
Saka San Juan, Puerto Rico
Génre Pop, Latin pop, Rock en Español, Reggaeton
Pakaryan penyanyi, aktor
Piranti Vokal
Mangsa akarya 1984–sekarang
Labèl Sony Music and Columbia
Sing magepokan Menudo, Christina Aguilera, Volito, Madonna

Ricky Martin (lair 24 Desember 1971) iku Penyanyi saka Puerto Riko. Dhèwèké dadi penyanyi manca negara wiwit ngetokake lagu Livin' La Vida Loca ing taun 1999.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ricky_Martin&oldid=1100126"